Oslo: Nordisk Kadampa Meditationssenter

Ett modernt meditationscenter och stadstempel i hjärtat av Oslo. Invigdes i oktober 2017 och är den Nya Kadampa Traditionens huvudcenter i Norden. Anordnar kvällskurser, dagskurser, retreats och speciella arrangemang (exempelvis årliga dharmafestivaler för hela norden). Har också bokbutik och en mysig cafédel, där du kan umgås och byta erfarenheter över en kopp kaffe. Centret håller också kurser i Fredrikstad (kursutbudet för Fredrikstad hittar du här: meditasjonioslo.no/fredrikstad)

Adress: Majorstuveien 26

Telefon: +47 45 05 19 28

Mail: Info@meditateinoslo.org

Hemsida: meditasjonioslo.no

Köpenhamn: Kadampa Meditation Center Cph

Ett modernt och mysigt meditationscenter i centrala Köpenhamn, ett stenkast från Kungens Nytorv. Erbjuder meditationsklasser, workshops, retreater och speciella arrangemang och har något för alla – nybörjare eller meditationsvan. Centret erbjuder även kurser i Malmö (Malmös kursutbud hittar du här: MeditateinMalmo)

Adress: Store Kongensgade 40H

Telefon: +45 5222 2548

Mail: info@meditateincopenhagen.org

Hemsida: meditateincopenhagen.org

Helsingfors: Sumatikirti Kadampa Buddhist Centre

Ett litet meditationcenter som erbjuder en avslappnad och vänlig atmosfär samt kurser som passar alla intresserade, oavsett bakgrund, ålder eller tro. Anordnar meditationskurser och evenemang både på finska och engelska.

Adress: Taiteentekijäntie 8

Mail: info@sumatikirti.fi

Hemsida: sumatikirti.fi

Facebok: facebook.com/sumatikirti