fbpx

Vy-navigering

Evenemang vynavigering

Idag

Retreat: Att förverkliga sin andliga potential

Väddö (Norrtälje)

Buddha sade att alla levande varelser är som en guldklimp täckt av lera. Och oavsett hur mycket lera som täcker guldet, så förblir guldet alltid rent och obesudlat.  På denna retreat kommer vi att ägna oss åt meditation på inre ro, kärlek och medkänsla vilket förverkligar vår andliga potential, det vill säga vår oförstörbara Buddhanatur.   …

Retreat: Att förverkliga sin andliga potential Läs mer »

Evenemangs-serie Lunchmeditation

Lunchmeditation

På centret & online

Dessa vägledda lunchmeditationer består av en meditation och en kort undervisning om hur vi kan bevara ett lugnt och rofyllt sinne. Ta en paus mitt på dagen för att återhämta ditt fokus, hitta tillbaka till din inre ro och förnya din positiva avsikt.

Beundrans kraft

På centret & online

Vi vill alla utveckla våra goda egenskaper men känslor av skuld och skam över negativa tankar eller handlingar håller oss ofta tillbaka från att uppnå vårt fulla potential.

På denna kurs kommer vi lära oss hur vi genom meditation kan släppa taget om kritiska tankar om oss själva och istället identifiera oss med vår sanna natur, ett lugnt sinne och ett gott hjärta.

Evenemangs-serie Morgonmeditation

Morgonmeditation

På centret & online

För många är morgonen den bästa tiden för att meditera eftersom sinnet är mer klart och fokuserat då. Våra dagliga morgonmeditationer är en perfekt möjlighet att börja dagen med en god avsikt. Ta en halvtimme för att hitta din inre ro och börja dagen på ett lugnt och positivt sätt.

65kr

Önskeuppfyllande juvelen

På centret & online

Denna sadhana är en särskild utövning för att utveckla medkänsla, visdom och styrka genom att förlita oss på visdomsbuddhan Je Tsongkhapa. Det är även en utövning som hjälper oss att övervinna hinder på den andliga vägen genom att förlita sig på hans dharmabeskyddare Dorje Shugden.

Evenemangs-serie Lär dig meditera

Lär dig meditera

På centret & online

Våra tisdagkvällar är perfekta för nybörjare. Här får du möjlighet att lära dig grunderna i meditation. Upptäck hur du kan lugna ner ditt sinne, släppa stress och oro samt utveckla en djup känsla av inre ro och och välmående genom enkla vägledda andningsmeditationer. Varje pass består även av undervisning och möjlighet att ställa frågor.

Förfrågan

Studieprogram