fbpx

upptäck något nytt

Helgkurser & evenemang

Utforska våra helgkurser, workshops och evenemang där vi fokuserar på olika teman inom meditation och buddhism.

Utforska olika teman

Våra helgkurser och evenemang passar alla och ger dig möjlighet att utforska meditation och buddhism på en djupare nivå än på våra veckoklasser. Lär dig hur du kan använda buddhistisk visdom och meditationstekniker för att lösa vardagsproblem, förbättra dina relationer och hitta äkta lycka inifrån.

På gång just nu

Helgkurser & evenemang

december 2023

Stadsretreat: Att hitta hem

På denna stadsretreat kommer vi att träna i olika andningsmeditationer, de populära meditationerna på sinnets klarhet samt meditationer för att utveckla ett gott hjärta. Med hjälp av dessa meditationer hittar
dec 09, 2023
lördag 09 december
10:00 - 15:00
På centret & online,

Guru yoga & mandalagåvor

Obs! Det här är inte en retreat för nybörjare utan en del av lärarutbildninsprogrammet. Alla är välkomna men det är ingen vägledning och vi reciterar långa böner.  På denna retreat kommer
dec 16, 2023
lördag 16 december
All day
På centret & online,

En annorlunda nyårsafton​

Letar du efter ett rofyllt alternativ till att fira nyårsafton i år?  Då är du välkommen att delta i ett alkoholfritt nyårsfirande på Kadampa Meditationscenter. Kvällen börjar med en avslappnande meditation med tända ljus följt
dec 31, 2023
söndag 31 december
20:00 - 00:15
På centret,
december 2023

Stadsretreat: Att hitta hem

lördag 09 december
10:00 - 15:00
På centret & online,
På denna stadsretreat kommer vi att träna i olika andningsmeditationer, de populära meditationerna på sinnets klarhet samt meditationer för att utveckla ett gott hjärta. Med

Guru yoga & mandalagåvor

lördag 16 december
All day
På centret & online,
Obs! Det här är inte en retreat för nybörjare utan en del av lärarutbildninsprogrammet. Alla är välkomna men det är ingen vägledning och vi reciterar långa

En annorlunda nyårsafton​

söndag 31 december
20:00 - 00:15
På centret,
Letar du efter ett rofyllt alternativ till att fira nyårsafton i år?  Då är du välkommen att delta i ett alkoholfritt nyårsfirande på Kadampa Meditationscenter. Kvällen börjar med

Vad kan jag förvänta mig?

FRÅGOR OCH SVAR

Våra helgkurser passar både nybörjare och dem som har tidigare erfarenhet av meditation.

Varje pass består av två vägledda meditationer och en inspirerande föreläsning. 

Du kan boka i förväg online eller betala på plats med Swish eller kort (ej kontant) när du kommer.

För att delta online behöver du ha ett Kadampa Bas, Standard eller Plus medlemskap. Om du inte har det kan du skaffa det här.

Om du är medlem och vill vara med online ska du göra följande:

  1. Logga in på ditt medlemskonto genom att klicka på länken nedan:
    https://meditationistockholm.se/login/

    Ett annat sätt att logga in på ditt medlemskonto är att navigera till “Medlemssidan” i menyn och klicka på “Login” i rutan med rubriken “Mitt konto”:

  2. Efter att du har loggat in på ditt konto går du till din medlemssida:
    https://meditationistockholm.se/medlemssidan/

    Om du är BAS medlem klickar du på “BAS” och om du är Standard/Plus så klickar du “Standard/Plus”. När du är inloggad och klickar på ovanstående så kommer du till en sida där du hittar alla Zoomlänkar.  

Vi använder Zoom för alla våra online klasser. Om du upplever några tekniska problem så är det bara höra av sig så hjälper vi dig!

Nej. Du kan bara dyka upp. Vi har gott om med plats i våra rymliga lokaler. 

Ja. Du kan använda ditt friskvårdsbidrag mot en kurs eller ett medlemskap hos oss. Prata med din arbetsgivare eller beställ direkt genom Benify eller Actiway.

Lunch brukar inte ingå i våra helgkurser men det finns flera lunchalternativ.

Det finns en mikrovågsugn i lokalen som ni gärna får använda (Obs! det är ett buddhistiskt meditationscenter så vi ber alla om att bara äta vegetarisk mat i lokalen)

Det finns flera lunchrestauranger i närområdet samt ett Hemköp bara 100 meter från lokalen.

Vi har ett litet självbemanningscafé där du kan köpa kaffe och te samt chokladbollar, nötter och lite tilltugg.

Du behöver inte ha några speciella kläder – kom som du är! Du väljer själv om du vill sitta på en stol, en meditationskudde eller pall på golvet.

Vi har en stor och rymlig lokal med god ventilation. Handsprit finns tillgänglig vid entrén. Alla uppmuntras hålla avstånd till varandra på plats och att hålla sig hemma vid symtom. 

Som regel är det inte fler än 20 deltagare. I det fall det är flera än 20 deltagare får alla anvisade sittplatser med minst 1m mellan olika sällskap.

Vid avbokning av morgon-, lunch-, kväll- eller helgkurs sker ingen återbetalning, dock kan kursavgiften fås innestående till annan kurs inom 6 månader från kursstart.

Ångerrätt gäller inte på våra kurser eller retreater.

Retreat i roslagen
Upplev en djupare frid på våra retreat

Förfrågan

Studieprogram