fbpx

datum

Lördag 11 mars

tid

10:00 - 13:00

pris

295 kr

Ingår i medlemskap

Upptäck medlemskap

dela detta evenemang

Introduktion till buddhistisk tantra

Lördag 11 mars | 10:00 – 13:00

Tantra, även känd som Vajrayana, är den snabba vägen till upplysning. Det handlar om att utveckla stor lycksalighet genom meditation på den subtila kroppen med droppar, vindar och kanaler för att sedan meditera på den ultimata sanningen – tomheten. 

På denna introduktionskurs kommer vi lära oss om tantra och göra en del förberedande meditationer inför en framtida tantrisk meditationsutövning.

Om vi efter kursen har en önskan att faktiskt utöva buddhistisk tantra behöver vi ta emot en kraftinitiering. Kraftinitieringar inom kategorin “Handlingstantra” ges på den Nordiska Dharmafestivalen, på centrets årliga kraftinitiering, på den internationella vårfestivalen samt den internationella höstfestivalen. Kraftinitiering inom kategorin “Högsta yoga tantra” ges på den internationella sommarfestivalen av NKT:IKBUs andliga ledare.

lärare
Picture of Gen Kelsang Jangdom

Gen Kelsang Jangdom

Gen Kelsang Jangdom är huvudlärare på Kadampa Meditationscenter
och har tjugo års erfarenhet av meditation och buddhism. Han är djupt uppskattad för sin inspirerande och praktiska undervisning samt hans glädjefulla sätt att förmedla Buddhas djupa läror.

schema

10:00 – 11:15 | Pass 1

11:15 – 11:45 | Paus

11:45 – 13:00 | Pass 2

pris & anmälan

pris

295 kr (ingår i Medlemskap Kadampa Standard & Plus)
Gratis för alla under 20

BLI MEDLEM
Upptäck fördelarna med medlemskap

Förfrågan

Studieprogram