fbpx

Meditation på jobbet

Klart sinne på jobbet

Klart sinne på jobbet är ett meditationsprogram med fyra workshops för företag och organisationer där fokus ligger på enkla meditationer och mindfulnessövningar anpassade för arbetsdagen.

Välmående på jobbet

Fördelar

Varje workshop ger deltagarna praktiska verktyg för att uppleva mer klarhet, fokus och välmående på jobbet

Framgångsrecept

Workshops

Varje workshop består av en föreläsning, en vägledd meditation och frågor & svar.

01

Meditation

Lär dig grunderna i meditation och upptäck hur lätt det går att integrera meditation i det dagliga liv för att utveckla mental balans, fokus, ett inre lugn och välbefinnande.

02

fokus

Hitta mer fokus och närvaro under arbetsdagen. Lär dig meditationer som gör dig mer uppmärksam, närvarande och medveten. På det sättet blir du effektivare och fattar bättre och mer genomtänkta beslut.

03

stress

Lär dig meditationer som gör det lättare att välkomna och hantera svåra omständigheter och förändringar utan att uppleva negativ stress. Med ökad acceptans och tålamod kan du ta arbetets ständiga utmaningar med mer sinnesro, mental balans och inre motståndskraft.

04

samarbete

Ett gott samarbete bygger på respekt för andra och självinsikt. I denna workshop ska vi utforska hur vi genom inre utveckling kan skapa och bevara en harmonisk och trygg miljö på jobbet genom att kultivera en kärleksfull atittyd mot andra.

Ditt besök

Detta program kan äga rum i våra lokaler i centrala Stockholm eller på din arbetsplats. Fyll i formuläret nedanför för att ta reda på mer:

PRISER OCH DETALJER OM DITT BESÖK

Programmet består av fyra huvudworkshops. Du kan boka en eller flera. 

Varje workshop varar 1 till 1,5 timmar. Om man bokar flera workshops rekommenderar vi att de hålls en gång i veckan då detta möjliggör för deltagarna att träna i den specifika metoden under veckan för att sedan fördjupa sig veckan därpå. 

Avgift

5 000 SEK (1 x workshop)

17 5000 SEK (4 x workshops)

Moms tillkommer ej.

*Obs: Det finns ingen övre gräns för antalet deltagare. 

Programmet består av fyra huvudworkshops. Du kan boka en kombination eller alla fyra. Vanligtivs rekommendar vi att kunden bokar minst Meditation och Mindfulness workshops.

Varje workshop varar 1 till 1,5 timmar, vanligtvis en gång i veckan. Detta möjliggör det för att deltagarna ska kunna träna i den specifika metoden en vecka innan nästa workshoppen.

Avgift

5 000 SEK (1 x workshop)

17 5000 SEK (4 x workshops)

Moms tillkommer ej.

*Obs: Det finns ingen övre gräns för antalet deltagare. 

Upplev inre ro
Upptäck fördelarna med meditation

Förfrågan

Studieprogram