fbpx

Plats

På centret

Date

sep 25 2022
Expired!

Time

16:00 - 19:00

Minnesstund för Vördnadsvärde Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche

Lördag 17 september 2022 lämnade vår andliga vägledare och grundare av den Nya Kadampatraditionen, Vörnadsvärde Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche, den här världen.

Under de senaste 40 åren har Geshe-la skrivit 24 hyllade böcker om meditation & buddhism, byggt upp en global tradition och sanghagemenskap med 1200 meditationscenter och grupper. Han har utbildat lärare, skapat studieprogram, retreatcenter, traditionella tempel och mycket mer för att hjälpa människor i den moderna världen att utveckla inre ro och lycka genom Buddhas läror.

Geshe-la brukade säga “Det kommer en tid då det är er uppgift att göra mitt jobb”. Den tiden är nu framför oss och tillsammans kan vi gynna generation efter generation genom att utöva och sprida hans läror.

Vi på Kadampa Meditationscenter vill ära och visa vår tacksamhet för denna vänliga människa och bjuder därför in alla som vill och har möjlighet att delta på en minnesstund söndag 25 september. Vi börjar med den traditionella buddhistiska bönen Gåva till den andliga vägledaren för att sedan fika och umgås. Alla är välkomna!

Hourly Schedule

Söndag 25 september

16:00 - 17:45
Gåva till den andliga vägledaren
17:45 - 19:00
Fika

Förfrågan

Studieprogram