fbpx

en djupare upplevelse

Retreat

Vi erbjuder återkommande retreat utanför stan där du får möjlighet att komma ifrån dina vardagsbekymmer och hitta en djup ro och lycka inifrån.

Bara vara

Våra meditationsretreat på landet erbjuder en sällsynt möjlighet att komma bort från stan, ta en paus från vardagen och hitta en djup ro och lycka inifrån. Våra retreat äger rum i tystnad i Roslagens vackra natur norr om Stockholm. Här finns det gott om tid för meditation, kontemplation och att bara vara. 

Kommande retreat

meditation – kontemplation – transformation

Vad kan jag förvänta mig?

Frågor och svar

Alla deltagare uppmuntras att ge kursledarens telefonnummer till närmaste anhörig. Mobiltelefoner samlas in vid retreatens början men du kan fortfarande nås via kursledaren i nödfall. 

Tystnaden hjälper oss att fokusera och skapa mer utrymme för reflektion.

Alla måltider (frukost, lunch och middag) är antingen veganska och glutenfria eller vegetariska med ett veganskt och glutenfritt alternativ.

Det beror på hur många välja dubbelrum / enkelrum, men det brukar vara runt 18-20 deltagare. 

Boka om till en annan retreat
Om du får förhinder eller blir sjuk kan du alltid kostnadsfritt boka om till en annan retreat.

Avbokningsregler
Om du avbokar fram till 2 månader före retreaten återbetalar vi hela retreatavgiften. Avbokar du mellan 2 månader och 14 dagar innan retreaten  betalar du 50% av retreatavgiften som avbokningsavgift. 14 dagar innan retreat erbjuder vi ingen avbokning men du kan kostnadsfritt boka om till ett senare retreat. Om du har bokat om till en ny retreat så erbjuder vi ingen återbetalning även om du vill avboka den senare och det är mer än 2 månader tills retreaten börjar. Det är dock alltid möjligt att boka om till en senare retreat vid behov.

Ångerrätt
Ångerrätt gäller inte på våra kurser och retreater.

Nej. Men alla andra kurser på centret är tillgängliga online. 

Kommande evenemang
Helgkurser & evenemang

Förfrågan

Studieprogram